O nama

Digitalna rješenja za vaš poslovni uspjeh

Mi smo Brainstorm - programerska tvrtka koja inovativnim IT rješenjima i primjenom umjetne inteligencije unaprjeđuje vaše poslovanje. Posvećeni smo tome da vaše podatke stavimo u službu vaše profitabilnosti. Od pametnih tvornica do hotela, naša rješenja zasnovana na umjetnoj inteligenciji i drugim tehnologijama, omogućuju korisnicima potpunu kontrolu nad svojim poslovnim sustavima.

Pristup
Uvijek na raspolaganju

Naš stav je ono što nas razlikuje od ostalih IT tvrtki. Odgovornost i predanost u radu naše su glavne vrijednosti, koje stavljamo ispred financijskog aspekta.

Naši klijenti ujedno su i naši partneri te su njihovi uspjesi i naši uspjesi. To je temelj našeg pristupa od kojeg ne odstupamo.

Radimo kontinuirano kako bi osigurali da se naše poslovanje temelji na lojalnosti te se prema partnerima ponašamo pristojno, ljubazno, ​​s razumijevanjem i dobrim manirima. Preuzimamo odgovornost za greške, a nesporazume nastojimo izgladiti. Pritužbe ili kritike prepoznajemo kao priliku za napredak i poboljšanje vlastitih procesa, kao i suradnje s klijentom.

Dodana vrijednost
Stvaranje nove poslovne vrijednosti

Provedba partnerovih zahtjeva nije uvijek isto što i samo rješavanje partnerovog problema. 

Kao profesionalci predani smo prepoznavanju i izbjegavanju situacija u kojima kroz nejasnu komunikaciju s partnerom i fokusiranjem na pogrešne segmente nepotrebno crpimo energiju i vrijeme, ali u konačnici i novac.

Projektu uvijek pristupamo razmišljajući izvan zadanih okvira te s partnerom nastojimo stvoriti dodatnu poslovnu vrijednost i isporučiti vrhunski softver. Sve manje od toga za nas jednostavno nema smisla.

Ovaj standard, utkan u našu DNK, pomaže nam da budemo prepoznatljivi na tržištu kao tvrtka za izradu softvera usmjerena na stvaranje novih poslovnih vrijednosti. I zato s ponosom možemo stati iza svakog isporučenog projekta, znajući da su u njega ugrađeni sav trud, predanost i vještine s kojima raspolažemo.

Kvaliteta
Posvećenost detaljima

Mi smo softverski majstori i ponosimo se svojim zanatstvom. Motiv izvrsnosti i visoke razine profesionalizma provlači se kroz svaki segment našeg radnog procesa, od same komunikacije s klijentima do svakog pojedinačnog retka koda, teksta ili dokumenta. 

Naš kod i arhitekturu smatramo umjetničkim djelom. Moderno, skalabilno, odvojeno, višekratno i učinkovito epiteti su koji najbolje opisuju naše proizvode i garantiraju softver koji nije samo ispravan, već i istinski dobro izrađen. Nijedan zadatak ne smatramo gotovim bez temeljitog testiranja i detaljne dokumentacije.

Kako bi zadržali ugled tvrtke koji toliko cijenimo, izrazito nam je bitno da sve što radimo bude savršeno, bez grešaka, funkcionalno, testirano i potpuno, bez bugova i potrebe za njihovim ispravljanjem.

Rješenja ispod majstorske razine jednostavno nisu prihvatljiva i ne isporučujemo proizvod osim ako nismo u potpunosti sigurni da ne postoji način da ga bolje napravimo.

Dodana vrijednost
Profesionalizam i strast

Za uspješni radni kolektiv nužno je da se njegovi članovi mogu osloniti i računati jedni na druge kako bi cijeli proces tekao glatko i donio rezultate u skladu s visokim standardima koji su u srži obećanja koje dajemo našim partnerima.

Temeljne vrijednosti naše tvrtke su odgovornost i izvrsnosti u svim segmentima poslovanja.

Naši ciljevi su raditi stvari koje volimo i stvoriti sjajno radno okruženje. Vođeni tom mišlju, skupili smo ekipu koja posjeduje visoku razinu iskustva, profesionalizma i predanosti kakvu bi trebali imati svi koji se žele ozbiljno baviti softverom.

Nepoštivanje bilo kojeg cilja nije opcija ni za koga od nas te takav pristup primjenjujemo na sve segmente našeg rada jer želimo raditi na majstorskoj razini, raditi stvari koje imaju smisla za naše partnere, a usput i zaraditi novac.

Brainstorm povijest
Povijest

Brainstorm je osnovan 2018. godine, kad se naš osnivač Marko Lukičić, kao član Uprave renomirane hotelijerske kuće Jadranka d.d., suočio s potrebom provedbe digitalne transformacije i uvođenja tehnologije strojnog učenja u tom hotelijerskom poduzeću. Uspješno je proveo prvu fazu digitalizacije kompanije – implementaciju hotelskog sustava, CRM sustava i hotelskog Wi-Fi sustava. U drugoj fazi, implementaciji primjene algoritama za poticanje dodatne potrošnje gostiju suočio se s problemom – niti jedna lokalna ili globalna tvrtka nije imala traženo iskustvo u hotelijerstvu, podatkovnoj znanosti i IT-ju. Lukičić je shvatio da na tržištu postoji prostor za proizvođače sustava kakav je implementiran u Jadranci – te stvorio Brainstorm.

Stručnjaci smo u brojnim segmentima razvoja i primjene podatkovne znanosti i informacijskih tehnologija. Razvojem inovativnih rješenja u područjima mobilnih aplikacija, enterprise softvera i umjetne inteligencije unaprjeđujemo poslovanje kompanija i jačamo njihovu profitabilnost. Kako bi kontinuirano isporučivali vrhunska rješenja koristimo sveobuhvatna znanja iz IT segmenta te su svi naši proizvodi 100% autentični i razvijeni za potrebe naših klijenata, interno i u suradnji s partnerskim kompanijama, a bez korištenja gotovih modula i rješenja dostupnih na tržištu.

U području hotelijerske industrije, kombiniramo dugogodišnje znanje i iskustvo s tehnološkom ekspertizom, kako bi stvorili rješenja big data sustava i sustava zasnovanih na umjetnoj inteligenciji koji podižu razinu doživljaja hotelskih gostiju i njihovu novčanu vrijednost.

Naš Tim

AI, IT, hotelijerstvo, industrija, menadžment – naš tim pokriva sve aspekte poslovanja

Marko Lukičić

Izvršni direktor

Krešimir Čemerika

Financijski direktor

Mario Petrović

Savjetnik i partner

Filip Špoljar

Voditelj razvojnog tima

Marko Šimić

Direktor prodaje

Više o Brainstormu

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam odabrano