Usluge

Široki raspon usluga

Podaci su naša strast. Razvoj softvera, integracija podataka i podatkovna znanost su naša temeljna djelatnost. Nudimo cjeloviti paket usluga razvoja softvera:

Izrada software enterprise rješenja i arhitekture

Svaki dobro izgrađen softver ovisi o posve promišljenoj i dobro oblikovanoj arhitekturi. Kao kompanija s cjelovitom uslugom, brinemo za cijeli projekt, od savjetovanja i identifikacije potreba do razvoja, integracije i održavanja.

Podatkovna znanost, strojno učenje

Danas kolokvijalno rečeno „Umjetna inteligencija“ naša je prva ljubav i strast. Nudimo usluge unaprjeđenja postojećih ili produkcije potpuno novih poslovnih procesa uz korištenje strojnog učenja i podatkovne znanosti od jednostavnih modela za poslovnu automatizaciju do složenih rješenja.

Integracija podataka

Od osnovnih softverskih aplikacija (end to end integrations) do uvezivanja kompleksnih programskih i podatkovnih sustava u jedno centralno skladište podataka, eksperti smo za izgradnju tzv. Big Data sustava.

Pametna tvornica i Industrija 4.0

Poslovanje se sve više bliži rubu računarstva. Kako bismo vas podržali na tom putu, isto radimo i mi. S našim partnerima (proizvođačima prilagođenih hardverskih kontrolera) dizajniramo, implementiramo i održavamo cjelovita rješenja Industrije 4.0 za pametne tvornice te kroz tvrtku kćer radimo i elektroničke uređaje i rješenja.

Digitalni blizanci

Želite simulaciju vašeg industrijskog postrojenja u realnom vremenu gdje god se nalazili? Od jednostavnih modela za naprednu poslovnu automatizaciju do složenih rješenja potkrijepljenih umjetnom inteligencijom, omogućite vašim zaposlenicima stalni uvid u stanje vaših postrojenja.

Izrada mobilnih i web aplikacija

Od istraživanja do dizajna, razvijamo sučelja, implementiramo web i mobilne aplikacije za iOS ili Android operacijske sustave.

Oblak i DevOps

Skalabilnost, operacijska izvrsnost, pouzdanost i sigurnost – osobine koje mora imati svaki kompleksni softver današnjice. Isporučujemo ih uz kontinuirani razvoj, načela integracije i arhitekture zasnovane na mikro uslugama i oblaku.

Tehnologije

Iskustvo rada sa širokim spektrom tehnologija omogućava nam izradu koji se u potpunosti uklapa u IT i poslovno okruženje.

Data Science & Machine Learning

DevOps

Collaboration

Više o Brainstormu

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam odabrano