Kontakt

Želite suradnju?

Želite razvoj mobilne aplikacije, enterprise software rješenja, rješenja po standardu industrije 4.0, big data sustav integracije ili iskoristiti puni potencijal umjetne inteligencije u vašem poslovanju?

Stavit ćemo sva naša programerska znanja i moćne alate zasnovane na umjetnoj inteligenciji i strojnom učenju u službu Vašeg poslovnog pothvata. Sva naša rješenja u potpunosti su rađena po mjeri za naše klijente, bez korištenja gotovih modula. Obratite nam se s povjerenjem.

Kontakt

Kontakt

Želite postati dio tima?

Brainstorm uvijek traži entuzijastične i nadarene stručnjake koji žele raditi na naprednim rješenjima te koristiti svoj talent kako bi svijet učinili boljim mjestom. Ako vas zanima neposredno iskustvo s umjetnom inteligencijom, strojnim učenjem i podatkovnom znanošću, a tehničke ste struke i imate prethodno iskustvo u programiranju i na drugim poljima za koja vjerujete da mogu biti od koristi u našoj industriji, kontaktirajte nas kratkim motivacijskim pismom i životopisom na email.

Kontakt
KONTAKT FORMA

Brainstorm uvijek traži entuzijastične i nadarene stručnjake koji žele raditi na naprednim rješenjima te koristiti svoj talent kako bi svijet učinili boljim mjestom.

SJEDIŠTE

Brainstorm HQ
Ulica Andrije Žaje 10B
10 000 Zagreb, Croatia
Pogledaj na mapi

Phone: +385(0)1 201 6435
E-mail: [email protected]

Više o Brainstormu

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam odabrano