Reference

Zadovoljni klijenti i isporučeni projekti

Brainstorm je ponosan na uspješne suradnje s klijentima, kojima su isporučena IT rješenja po mjeri. U pozadini rješenja koje poslovanje naših korisnika čine učinkovitijim i profitabilnijim su sofisticirane tehnologije kao što su Big Data sustavi, strojno učenje i umjetna inteligencija.

Uspješne priče

Najveća hrvatska hotelijerska kompanija poboljšala je podatkovnu i sistemsku integraciju na razini organizacije upotrebom Apache Kafke

Pročitaj više

Projekti

Moćni alati zasnovani na snazi podataka i rješenjima po mjeri savršeno su nadopunili poslovanje naših korisnika.

Aimy

Sustav za preporuke hotelskim gostima

Aimy je moćan alat zasnovan na umjetnoj inteligenciji koji jača upsell i podiže profitabilnost hotelskih kompanija, od malih hotela do velikih lanaca, odabirući najbolju moguću personaliziranu uslugu za svakog gosta, u pravo vrijeme, na pravoj dodirnoj točci.

Valamar

Podatkovna platforma za zaposlenike

Razdvojili smo poslovne IT sustave uz pomoć Apache Kafke kako bismo olakšali digitalnu transformaciju i kontinuirani poslovni rast. Udarili smo temelje za Big Data sustav i buduću primjenu strojnog učenja i analitike velike količine podataka u realnom vremenu.

Valamar

Podatkovna platforma za goste

Proširenje i nadogradnja podatkovne platforme za zaposlenike sa podacima gostiju s ciljem stvaranja jednog velikog centralnog skladišta podataka i 360° pogleda na svakog gosta. Ovakav sustav znatno olakšava buduće integracije, omogućava primjenu strojnog učenja i analitike do krajnjih granica te u konačnici smanjuje troškove i povećava prihode.

MPM

Mobile Pace Manager

Pomoću umjetne inteligencije, MPM – hotelski mobilni sustav za upravljanje prihodima, podiže promet hotela na jednostavan način i u širokom rasponu, sve do najmanjeg krajnjeg korisnika.

REVAMP WEBSITE

Glide

Cjevovod strojnog učenja implementiran pomoću Pythona

Naša knjižnica strojnog učenja za automatiziranje cjevovoda strojnog učenja u Pythonu.

Rektor LNG

Industrija 4.0

Potpuna automatizacija tvornica streamanjem IoT podataka te integracijom poslovanja s proizvodnim procesom pomoću Apache Kafke. Implementacija strojnog učenja za optimizaciju produkcije i daljnju automatizaciju poslovanja.

Rektor LNG

Kontroler za očitanje vakuumskih mjerača

Mnoge tvornice trebaju potvrditi određene razine tlaka u nekim fazama proizvodnje. Naš kontroler zasnovan na IoT-u omogućuje tvornicama automatsku kontrolu tlaka te upozorava u određenim okolnostima. Sustav omogućuje dijeljenje podataka u realnom vremenu s ostalim sustavima, kako i traže arhitekture Industrije 4.0.

Rektor LNG

GPS tragač za kontejnerima

GPS tragač za kontejnerima s ATEX/IECEx certifikatom i platforma u oblaku za praćenje i upravljanje kontejnerima na globalnoj razini. Satelitska komunikacija omogućuje korisniku praćenje trenutne lokacije kontejnera čak i na otvorenom moru. Tragač je povezan s opremom za mjerenje i prenosi podatke o nizu parametara poput tereta u kontejneru.

Više o Brainstormu

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam odabrano