Cijena

Pricing & Integration

Aimy može postati vaša glavna suradnica za popunjavanje kapaciteta i podizanje vrijednosti svakog gosta bez značajnog kapitalnog ulaganja. Trošak integracije, održavanja i kontinuirane podrške lako ćete povratiti jačanjem vrijednosti usluge vašeg hotela.

Ako upravljate manjim hotelom ili sličnim objektom, upotrijebite naš kalkulator za informativni izračun troška. Za precizniju informaciju, ili ako trebate izračun za hotelski lanac, obratite nam se s povjerenjem i priredit ćemo za vas ponudu po mjeri, koja uključuje cjelokupnu uslugu integracije i korištenja Aimy u vašim objektima.

Informativni izračun cijene

ODABERITE KANALE U minimalnu mjesečnu cijenu su uključena 3 kanala po izboru.
Mjesečna cijena
-EUR/mj
JEDNOKRATNA CIJENA IMPLEMENTACIJE
-EUR

*Cijene su iskazane bez PDV-a

*Ako predstavljate hotelski lanac, molim javite nam se za ponudu po mjeri. Disclaimer: prikazani rast prihoda u kalkulatoru procjena je postignuta temeljem prosječnih vrijednosti. Obratite nam se za preciznije utvrđivanje potencijala za upsell vašeg hotela.

Aimy može djelovati kroz gotovo sve komunikacijske kanale prema gostu i osoblju, a isplativost značajno ovisi o načinu poslovanja vašeg hotela. Tu smo da vam pomognemo sa svim pitanjima i nedoumicama te da vam pomognemo u kreiranju optimalne verzije za vaš hotel. Javite nam se s povjerenjem jer vi najbolje znate što vam treba, a mi smo tu kako bismo zajedno osmislili najbolju uslugu za vaš hotel.

Ugradnja sustava

Vrijeme trajanja ugradnje sustava varira od 30 dana do 90 dana ovisno o digitalnoj infrastrukturi i broju odabranih dodirnih točaka gosta te se za svaki hotel računa posebno. Za većinu dodirnih točaka gosta, sustav se može ugraditi u roku od mjesec dana, dok je za neke potreban dodatni period budući da ovise o integracijama sa već postojećim sustavima poput webstranice ili video zida.

Fleksibilnost softvera Aimy omogućava Vam da iskoristite postojeću digitalnu infrastrukturu, što u konačnici može reducirati troškove ugradnje.

Podržani PMS sustavi:

Oracle Opera

OXI certificirano sučelje za Oracle Opera PMS je uključeno u cijenu.

* drugi PMS ili CRM sustavi na zahtjev

Za iskorištavanje maksimalnog potencijala idealna je integracija s Big Data sustavom ukoliko je prethodno implementiran u hotel.

Više o Aimy

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam odabrano