Značajke

Od favoriziranja proizvoda do kataloga usluga i izvještavanja, Aimy ima sve potrebne dodatke.

Focus

Kako bi pojačali prodaju određene stavke upotrijebite focus i favorizirajte proizvod u ponudama. Uz centralno usklađivanje prodajnih kampanja u hotelima i lancima djelujte brzo i efikasno te uštedite vrijeme na jutarnjim front desk koordinacijama i edukacijama.

Pročitaj više

Katalog usluga

Aimy objedinjuje informacije o svim proizvodima i uslugama na jednom mjestu kako bi olakšala rad zaposlenicima i pružila bolju uslugu gostima.

Pročitaj više

Podatkovna povezanost

Aimy radi jednako dobro za velike lance kao i za male hotele, a hoteli profitiraju i od odnosa s vanjskim partnerima.

Pročitaj više

Izvještaji

Pratite efikasnost Aimy sustava kroz reakcije gostiju na preporuke kao i efikasnost vaših zaposlenika pomoću izvještaja i dashboarda.

Pročitaj više

Kako Aimy radi: automatizirana segmentacija s najvećim izgledima za konverziju

Aimy ima višejezično sučelje prilagodljivo svim veličinama ekrana. Postavlja se na računalo u hotelu ili u oblaku, a primjenjiva je u malim hotelima jednako kao i u velikim lancima.

Sustavom automatizirane segmentacije Aimy kreira profil svakog gosta unaprijed, gdje jasno znamo njegove interese, navike i želje. Aimy zna koji proizvodi daju najveće izglede za konverziju kod pojedinog gosta te sama odabire optimalno vrijeme i kanal kojim će se gostu ponuditi usluga.

Više o Aimy

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam odabrano